KDAJ: 28. 2. 2025 ob 18. uri.
KJE: spletni dogodek (po prijavi prejmete povezavo do zoom srečanja)
O vodji delavnice:
Mojca Koman je soavtorica treh knjig o zdravi prehrani ter avtorica štirih kuharskih knjig. Zelo kmalu izide njena peta knjiga.
Njeno delo že vrsto let lahko spremljate v reviji Vzajemnost, v časopisu Družina, nekoč sem bila precej dejavna v prilogi Odprta kuhinja, v zadnjem času pa vodim tudi kuharske tečaje za odrasle, družine in zaključene družbe ter v počitniškem času kuharske delavnice za otroke.
Je članica Slovenskega prehranskega društva in Združenja nutricionistov in dietetikov Slovenije. Predvsem pa sem žena in mama petih otrok, starih od 10 do 22 let, ki so mi vir vsakodnevnega navdiha in številnih izvirnih rešitev, ko želim pomagati drugim pri bolj zdravem prehranjevanju.
O delavnici:
Vabimo vas, da se nam pridružite pri kuhanju slastne večerje.
Tokrat bo na meniju mamljiva postrv z zelenjavo iz pečice, za prilogo krasne čompe s skuto in za posladek slastni bovški krafi, ki so imenitna slovenska posebnost, za katere potrebujemo predvsem sladko suho sadje. Letos bo Mojca Koman z vami kuhala že petič. Tako kot vedno nas bo počasi in postopoma po korakih vodila do končne pojedine. Sproti nam bo predstavljala kulinarično dediščino naših krajev in predstavila kakšen poznavalski trik. To ne bo samo delavnica, to bo druženje, ki povezuje.
Seznam sestavin, potrebščin in recepte prejmete po prijavi.
PRIJAVA TUKAJ!
Lepo vabljeni!